Български Невроваскуларен симпозиум – болница Пирогов, София.
22 май 2013 г. Български Невроваскуларен симпозиум – болница Пирогов, София

Невроваскуларните заболявания остават една от най-предизвикателните области на съвременната медицина, с висока смъртност и заболеваемост и значим социален ефект.

Само преди няколко десетилетия оперативния микроскоп, специализирания микроинструментариум, клипсите на Яшъргил и трансцистерналните достъпи доведоха до революция в хирургичното лечение на мозъчно-съдовите болести.

Спонсори

“Инфинита” ООД е търговска фирма с предмет на дейност - търговия с и сервиз на Медицицински изделия.

Фирмата предлага ехографи и ехокардиографи и всичко свързано с ехографията (принтери, хартия и гел, външни монитори и др. черна техника, медицински филтри и UPS-и и обучения за работа), както и операциони маси, лампи и пенданти; пациенти монитори, дефибрилатори, пулсоксиметри, анестезиологични апарата и респиратори, перфузори и инфузомати; рентгени, CR-и, DR-и, отворени MRI и принтери за сух печат на филми и рентгенови филми; фетални доплери и монитори; елетро- и радио-ножове; пациентни легла, прегледни кушетки и АГ и родилни столове; ЕКГ-та, холтери, стрес-тест системи и др.

В Инфинита работят доктори, инжинери и икономисти с дълъг професионален опит в областа на медицинските изделия. Екипът ни постоянно посещава редица български и междунарордни сертификациони обучения и специализации, за да е винаги в синхрон с най-новите тенденции и иновации в медицината.

Фирмата участва на всички специализирани конреси и изложения в България и организира и от свое име семинари и обучения за българските си клиенти.


Фирма „РСР“ЕООД е основана през 1999 г. и се налага като една от водещите фирми за дистрибуция на медицински изделия. Партнира си с НЗОК от нейното създаване през 2000 г.

Основен профил на компанията е дистрибуция на медицински консумативи за хирургията- коремна, гръдна, сърдечно-съдова и неврохирургия, както  и за инвазивна кардиология.

Фирмата има централен склад  в София и регионални офиси в градовете: Пловдив, Стара Загора, Хасково, Бургас, Варна, Русе, Плевен.

„РСР“ ЕООД е официален дистрибутор на следните компании: ev3/Covidien/USA/, ConvaTec/USA/, Vascutec /Terumo company, Japan/, Dahlhausen/Germny/, Cordis/J&J company, USA/, Asahi Intecc/Japan/, Kimal/UK/, Kaneka/Japan/, Minvasis/France/.Спонсори


Времето
Регистрация
УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов"
Клиника по неврохирургия
бул. Тотлебен, №21
1606 София
Тел: 02 91 54 347

Copyright © www.bulneurovasc.org. All Rights Reserved.